Founders TCE

Wie we zijn

TCE is een samenwerking van grondleggers Inge Keltjens en Herold Dat. Beiden vooruitstrevende trainers en coaches met een unieke eigen visie. Met allebei een achtergrond bij defensie met bijhorende uitzendingen en missies. Door het topsportverleden van Herold en een uitdagende loopbaan van Inge als o.a ambulance hulpverlener, weten zij wat presteren onder druk betekent. Al onze trainers hebben dezelfde ervaring binnen defensie of in de publieke hulpverlening.

 

Deze jarenlange en ruime ervaring in en met High Performance teams, is de motivatie om TCE programma’s te ontwikkelen. Onze programma’s zijn bestemd voor teams die willen presteren en bereid zijn te veranderen van binnenuit.

 

TCE werkt vanuit een topsportgedachte met militaire precisie.

Team Changing Event-IngeKeltjens

Inge Keltjens

Herold over Inge: Ontwapenend, mensen mens, verbinding maker, ad-rem, eerlijk, no-nonsens, avontuurlijk, vrolijk en prettig gestoord, uitnodigend en brengt mensen tot bewustwording die er toe doet.

Herold Dat

Inge over Herold: Snelle denker, Expeditie Robinson 2017, teamspecialist, gangmaker, eerlijk, praatgraag, sportman, scherp, uitdager, slimmerik, familieman, eye-opener, gefocust, clownesk, regenliefhebber, partner.