Sprekers

Onze sprekers

Je kunt anderen pas raken wanneer je zelf geraakt bent. In de loop der jaren heeft TCE een aantal bijzondere sprekers weten te binden die met hun verhaal anderen weten te raken. Onze sprekers inspireren u door hun life changing events te delen en te laten zien hoe zij veranderd zijn van binnenuit.

Team Changing Event-EdwindeWolf

Edwin de Wolf

Het levensverhaal van deze oud beroepsmilitair en Invictus atleet is aangrijpend en confronterend. Op eigenzinnige wijze neemt Edwin je mee in zijn verhaal, hij maakt je duidelijk dat er altijd een keuze is; “I fell, got up, took hold and never ever give up. INVICTUS”. Laat u inspireren en ontdek waar wilskracht en doorzettingsvermogen toe leiden.

Team Changing Event-LuciendeLouw

Luciën de Louw

Als oud beroepsrenner weet Luciën wat afzien is. Tijdens een trainingsrit liep hij een dwarslaesie op, desondanks is hij vastberaden om ooit weer te lopen. Met zijn stichting “Step Forward” wil hij het verschil maken. Veerkracht gaat in zijn ogen over mindset;“In het peloton meerijden kan altijd nog, op tijd de vieze wind op zoeken, maakt je sterker !” 

Team Changing Event-NielsOlavRoelen

Niels Roelen

Niels is de auteur van Soldaat in Uruzgan en Leven na Uruzgan. Met deze twee spraakmakende boeken over zijn uitzendingen en de tijd daarna zorgde hij voor opschudding in de politiek en nam hij plaats aan tafel in diverse TV-programma’s. Deze omdenker en eye-opener pur sang belicht zaken graag van de andere kant en is daarmee het breekijzer in je organisatie.

Team Changing Event-NequeeDsane

Neequaye Dsane

Deze ultra (extreem lange afstanden) trailrunner gaat geen uitdaging uit de weg.“De grenzen opzoeken en deze telkens verleggen zorgt voor een goede energie balans en draagt bij aan mijn persoonlijk geluk”. Hij vertelt welke magie er plaats vindt buiten je comfortzone. “Het is niet de afstand waar het omgaat, de persoonlijke uitdaging maakt het verschil”.

Team Changing Event-JefvandenHout

Jef van den Hout

Jef is de Founder van FLOW Concepts en gepromoveerd op zijn onderzoek naar teamflow. Zijn bijnaam “Dokter Flow” verraad zijn eigenzinnige kijk op dit fenomeen. Laat u inspireren en verrassen door zijn kijk op samenwerken en ontdek hoe uw team effectief meer kan samenwerken. Ontdek welke factoren bijdragen aan teamflow en welke juist niet.

Team Changing Event-HeroldDat

Herold Dat

In deze lezing deelt de Co-Founder van TCE zijn ervaringen als mens, ex-militair, oud topsporter en Robinson deelnemer. De vraag of daarbij winnen of overwinnen belangrijk is, stelt hij ter discussie. Hij laat de luisteraar nadenken over wat zij bereidt zijn op te geven om het gestelde doel te halen. Op interactieve wijze neemt hij jullie mee in waar veranderen van binnenuit echt over gaat.